close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Betontest & Consulting

  Despre noi

  Activitati de testari si analize tehnice pentru beton si agregate

  Betontest & Consulting

  Despre noi

  Activitati de testari si analize tehnice pentru beton si agregate

  Laborator de analize si incercari in constructii Grad II

  Laborator testare beton

  Din 2011 testam betonul in laborator si ne asiguram ca se aliniaza la standardele de calitate impuse prin lege, producatori sau beneficiari. Am dotat laboratorul nostru de testare beton cu tehnica si aparatura de ultima generatie care ne permit sa facem teste atat pe beton proaspat cat si pe beton intarit. 

  Testele de laborator nu se limiteaza doar la determinarea proprietatilor betonului, avem capacitatea fizica si profesionala pentru a testa agregate, mixturi asfaltice, sape, mortare cat si otel-beton.

  Verificarea calitatii betonului inainte, in timpul si dupa constructie asigura trainicia lucrarilor, inlatura riscurile si estimeaza durata de viata a constructiilor. 

   

  Bune practici si o conduita profesionala irepresabila

  Integritate profesionala

  Politica laboratorului nostru de testare se bazeaza pe o conduita profesionala impecabila. Integritatea si bunele practici sunt atributele unor servicii corecte si de inalta calitate. Testam betonul si oferim rapoarte complete si fidele, indiferent de rezultate. 

  Responsabilitatea noastra este enorma, tocmai de aceea realizam teste care verifica performantele betonului, agregatelor sau materialelor care sunt supuse testelor fizice sau mecanice, chimice, vizuale, microscopice, de soliditate sau de rezistenta. 

  Avem experienta in planificare, prelevare, testare si interpretare obiectiva a datelor in functie de necesitatile clientilor nostri. 

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.