close

Contact rapid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur ad'ipisicing elit. Ab cu piditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Laborator testare beton si agregate

  Consultanta de specialitate gratuita

  Laborator testare beton si agregate

  Consultanta de specialitate gratuita

  Expertiza si consultanta tehnica

  Experienta si studiile realizate pentru testarea, inspectia si certificarea betonului si a agregatelor ne recomanda pentru teste de laborator complete si complexe. Cu o echipa pluridisciplinara intr-o continua formare si aliniere la noutatile din domeniu, oferim consultanta de specialitate GRATUITA si o interpretare obiectiva a tututor datelor colectate.

  Integri, cu experienta in prelevare, testare si interpretare a performantelor betonului, agregatelor, mixturilor asfaltice si a solului, oferim consultanta pentru proiecte de infrastructura (drumuri si poduri), constructii civile si industriale, cai ferate, etc.

  O investitie durabila porneste de la o expertiza tehnica de calitate.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.